Search
Close this search box.
 • Home
  • Aluminium Deurbeslag

   RVS Deurbeslag

   Deurspionnen

   Hefschuifbeslag

   Raamkrukken

   Insteeksloten

   Scharnieren

   Deurgrepen

   Gereedschapsgordels

  • Garantie

   Handleidingen

   Freestekeningen

   Certificaten

   Montagevoorschriften

   Tekeningen

   Brochures

 • Contact

Verwachte Producten

Deze producten verwachten wij binnenkort toe te voegen aan ons assortiment.

De juiste deurklink in de juiste stijl.

Een van de meest voorkomende soorten deurklinken is de ronde knop. Dit type deurklink is eenvoudig te gebruiken en past goed bij klassieke interieurs. Een andere veel voorkomende optie is de hendel, die vaak wordt gebruikt in modernere interieurs en gemakkelijk te bedienen is voor mensen met verminderde handkracht.

Er zijn ook deurklinken met sloten verkrijgbaar. Deze zijn handig voor het beveiligen van ruimtes, zoals badkamers of slaapkamers. Er zijn verschillende soorten sloten, waaronder de traditionele sleutelsloten en moderne elektronische sloten die kunnen worden geopend met een code of een smartphone.

Wat betreft scharnieren zijn er ook verschillende opties beschikbaar. De meest voorkomende scharnieren zijn de standaard scharnieren met twee delen, die aan elkaar zijn bevestigd met behulp van een metalen pen. Deze scharnieren zijn sterk en betrouwbaar, maar kunnen soms piepen of kraken als ze ouder worden.

Een alternatieve optie zijn verborgen scharnieren, die volledig in de deur en het kozijn zijn verwerkt. Deze scharnieren bieden een strakke, naadloze look en zijn ideaal voor moderne interieurs. Ze zijn echter duurder en kunnen moeilijker te repareren zijn als er iets misgaat.

Tot slot zijn er nog verstelbare scharnieren, die kunnen worden aangepast om de deur uit te lijnen als deze scheef hangt. Deze scharnieren zijn handig voor deuren die vaak worden geopend en gesloten, en kunnen helpen voorkomen dat de deur klem komt te zitten of scheef gaat hangen.

Kortom, er zijn tal van opties beschikbaar als het gaat om deurklinken en scharnieren. Bij het kiezen van de juiste optie is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de deur en de functionaliteit die nodig is. Door de juiste deurklinken en scharnieren te kiezen, kan een deur goed functioneren en er ook nog eens mooi uitzien.